Bemutatkozás Támogatás Szoftvereink Elérhetőségeink     en

 

STEELMAN CMMS

Többnyelvű, általános karbantartás-irányító rendszer, gyártási gépek és automatikus gyártósorrendszerek tervezése és szervezése.

A Steelman CMMS rendszer a következő munkatípusokat kezeli: Megelőző karbantartás, Prediktív karbantartás, Rendkívüli karbantartás.

 

STEELMAN TWO

A fröccsöntő készülékek gyártásának és karbantartásának rögzítésére szolgáló szoftverrendszer. Alkalmas a készülékek állapotának ellenőrzésére a gyártásban, a műhelyekben és a készenléti állapotban. A program jelentéskészletében a karbantartási KPI-k széles köre szerepel.

 

STEELMAN HASHER

A hulladékkezeléssel és újrahasznosítással foglalkozó vállalatok teljes körű irányítási rendszere. Támogatja az egész készletet, irányítást és finanszírozást. Moduláris rendszerünk és támogatási rendszerünk miatt széles körben alkalmazható.

 

MORPHEUS

A vállalatirányítási rendszerekben, ma már elavult excel táblákat váltja ki, korszerű, látványos grafikai felületet biztosító felületen.

Könnyen exportálható adatok, könnyen kezelhető riportálások. Elsősorban a kis és középvállalkozások számára jelent tökéletes megoldást a napi folyamatok nyilvántartásában.